Парижка магия

ФРАНЦИЯ - ПАРИЖ


дни / нощ.

Дати: - Четвъртък

код: 413

Цена от 0 лв

Екскурзията е четиридневна и включва 3 нощувки със закуски в избрания от Вас хотел, самолетен билет с летищни такси, трансфери летище-хотел-летище, панорамна обиколка с автобус на Париж с екскурзоводско обслужване на български език. Лети се с WIZZ AIR.

 ПЪРВИ ДЕН

06:10 ч. – отпътуване от летище София – терминал 1 с полет на WIZZ AIR. 09:10 ч. - кацане на летище „Бове”. Трансфер до Париж. Панорамна обиколка с автобус и екскурзовод на български: Триумфалната арка, бул. “Клебер”, Трокадеро, моста Йена, Айфелова кула, Военното училище, Инвалидите, Монпарнас, бул. “Сен Мишел”, кратка спирка в Люксембургската градина, Латински квартал, острова Сите, Лувъра (отвън), пл. „Вандом”, пл. „Конкорд”, „Шан-з-Елизе”, Мадлената, Опера Гарние. Настаняване в хотела. Следобед по желание пешеходна програма Монтмартр (с доплащане 45 лв. за възрастни, 35 лв. за деца до 11 г и при предварителна заявка и заплащане в България): базиликата „Сакре Кьор”, площада на художниците, църквата „Св. Петър”. Програмата започва от музея „Гревен“. Заедно с екскурзовода, групата ползва метро за придвижване, като цената на билета за метрото не е включена в цената на екскурзията. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН

Закуска. По желание пешеходна програма острова Сите и острова Сен-Луи (с доплащане - 45 лв. за възрастни, 35 лв. за деца до 11 г. и при предварителна заявка и заплащане в България): острова Сен-Луи, острова Сите, катедралата “Нотр-Дам-де-Пари”, Светия параклис, Консиержери, Новия мост. Възможност за разходка с корабче по Сена. Програмата започва от музея „Гревен“. Заедно с екскурзовода, групата ползва метро за придвижване, като цената на билета за метрото не е включена в цената на екскурзията. Следобeд програма по желание - посещение на двореца Версай с екскурзовод на български (доплащане 119 лв. за възрастен; 89 лв. за деца и младежи под 26 г. при предварителна заявка и заплащане в България. Екскурзията се провежда при минимум 15 участника). Цената включва транспорт, екскурзоводска беседа, такса за вход в двореца и градините. Програмата започва от площад „Конкорд“. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН

Закуска. Свободен ден. По желание посещение на Лувъра с екскурзовод на български доплащане - 77 лв. за възрастни, 47 лв. за деца до 17 г. и при предварителна заявка и заплащане в България, провежда при минимум 10 човека). Възможност за качване на Айфеловата кула. Входната такса за Айфелова кула не е включена в цената на екскурзията. Вечерта – възможност за посещение на кабаре (с доплащане). Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН

Закуска. Трансфер до летището. 08:40 ч. – oтпътуване от летище „Бове”. 12:20 ч. – кацане на летище София.

ВАЖНО: 

При нощувки в Париж туристите заплащат задължително градска такса (city tax) от порядъка на 1 евро на човек на ден при настаняване в хотели 2 звезди, 1,65 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и 2.50 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.

Свободните места по посочените цени са ограничени. Цената е валидна до изчерпване на самолетните билети.

Резервация се прави срещу внесен депозит в размер на 50% от цената и сключен договор за организирано пътуване.

Доплащането се извършва най-късно 30 дни преди датата на отпътуването. При отказ на клиента от пътуване туроператорът възстановява стойността на пакета, според общите си условия, като при издаден самолетен билет влизат в сила анулационните условия на авиопревозвача.

Цена на човек в лева според настаняването:

Хотел

A

B

C

06.05 – 09.05.2017

799

875

955

05.08 – 08.08.2017

869

895

955

21.10 – 24.10.2017

855

915

965

Доплащане за инд.стая

179

249

319

Нам. за 3-ти възр.

25

0

-

Нам. за дете до 11 г.+2 възр.

35

0

-

Нам. за дете до 11 г.+1 възр.

0

0

-

 

Хотели, които използваме при съответния вариант:

A – Хотел Victoria** - Pазположен недалеч от Операта Гарние, от Фоли Бержер, на 3 мин пеша от музея Гревен, най-близка спирка на метро Grands Boulevards. Стаите са с телефон, телевизор, баняWC. Континентална закуска.

B Хотел Opera Lafayette*** - Разположен недалеч от Операта Гарние и галериите Лафайет, на 15 минути пеша от музея Гревен, най-близки спирки на метрото Cadet и Poissonniere. Стаите разполагат с баня, WC, телевизор, телефон, сешоар. Закуска на бюфет.

С Хотел BW Ronceray*** - Разположен недалеч от Операта Гарние и галериите Лафайет, на „Булвар дьо Монмартр”, един от парижките “големи булеварди”, в непосредствена близост до музея Гревен (залепен е за музея) , много кина, театри, кафенета, магазини ; най-близки спирки на метро Grands Boulevards и Richelieu Drouot. Стаите разполагат с телефон, телевизор, баняWC, сешоар, сейф, минибар. Закуска на бюфет.


Бланка запитване

* Задължителни полета!

Хотел 2 или 3 звезди , ПАРИЖ, ФРАНЦИЯЦЕНАТА ВКЛЮЧВА

 • Самолетен билет София – Париж – София с Wizz Air с включен малък салонен багаж до 10 кг с размери 42/32/25 см на турист (в двете посоки);

 • Летищни такси;

 • 3 нощувки със закуски в избрания от Вас хотел;

 • Трансфери летище - хотел – летище;

 • Панорамна обиколка с автобус с екскурзоводско обслужване на български език.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА

 • Голям салонен багаж до 10 кг с размери 56/45/25 см – 64 лв. на човек в двете посоки;

 • Чекиран багаж до 23 кг – 120 лв. (на дата 05.08. – 162 лв.) на човек в двете посоки;

 • Чекиран багаж до 32 кг – 162 лв. (на дата 05.08. – 202 лв.) на човек в двете посоки;

 • Пешеходна програма Монтмартр с екскурзовод на български (с доплащане 45 лв. за възрастни, 35 лв. за деца до 11г. и при предварителна заявка и заплащане в България);

 • Пешеходна програма острова Сите и острова Сен-Луи (с доплащане - 45 лв. за възрастни, 35 лв. за деца до 11 г. и при предварителна заявка и заплащане в България)

 • Посещение на двореца Версай с екскурзовод на български (доплащане 119 лв. за възрастен; 89 лв. за деца и младежи под 26 г. при предварителна заявка и заплащане в България);

 • Посещение на Лувъра с екскурзовод на български (с доплащане - 77 лв. за възрастни, 47 лв. за деца до 18 г.);

 • Медицинска застраховка - 2 лв. на човек на ден;

 • Слушалки по време на екскурзоводските беседи;

 • Градска такса (city tax);

 • Билети за градския транспорт, входни такси в музеите и пр.